A külvilág egy fiatal szemszögéből

Te mit teszel amikor mész az utcán? Figyeled a város/falu zaját és csak magadra tudsz gondolni vagy csak annyira egyszerű lenne a képlet, hogy ránézel a másikra és ennyi megkérdezed, hogy vagy...?
A mai világban nagyítóval kell keresni aki tényleg képes ilyen dolgokra, sokszor az ilyen egyszerű és megfogható vagy éppen megfoghatatlan dolgok is csodákra képesek remélem te is képes vagy ilyesmire!
Tegyük fel mész az utcán látsz egy hajléktalant elmész mellette vagy megszánod és adsz abból amid van, és mind eközben még te is kapsz egy szívmelengető érzést, hogy segíteni tudtál annak aki nem tudja neked vissza adni, de megelégszel ezzel az egyszerű ajándékkal. Foglalkozzunk egy kicsit milyen a világ... a világ azt kínálja amire szükséged lehet, de ez nem biztos csak kívánatossá teszi számodra és a boltok kialakítása is ezt sugallja, beszaladsz egy kenyérért és közben meglátod hú ez, de olcsó és megveszed, ne is ragadjunk le ennél szóval a világ látszólag téged akar, hogy te legyél a középpontban, amíg élsz ne mindig ezt a látásmódot vidd végig, mert neked ez az egészséges, ha áldozatokat hozol és küzdesz másokért és az álmaidért. 


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

I .(NAGY) LAJOS

A középkori magyar állam megerősödése I. Károly idején-(kidolgozott érettségi tétel)

DJ-jogdíjak érdekessége